Vychutnejte si Den dezertu navíc

Předpokládaná doba čtení: 3 minuty


Dobrá zpráva pro všechny milovníky sladkostí! Ve středu 4. září se slaví Den dezertu navíc. Tak si to poznačte do svých diářů a dejte si něco dobrého. Třeba zrovna v některé z cukráren, které vám dnes představíme. Můžete v nich totiž platit s vaší nejvýhodnější stravenkou eStravenka.
Dopřejte si dezert navíc s benefity eStravenka

Den dezertu navíc se slaví 4. září a je to ideální čas dopřát zcela bez výčitek svůj oblíbený dortík či zákusek. Anebo vyzkoušet nějakou novou sladkou pochoutku, po které třeba už delší dobu pokukujete.

Sladké s mírou potěší a spraví náladu

Všichni víme, že nadměrná konzumace cukru není nic, co by nám prospívalo. Pokud si ale dobrý dezert dáte jen občas, určitě se nic strašného nestane. Lahodný dortík v milé společnosti je příjemný gurmánský zážitek, který vám zlepší náladu a pomůže na chvíli zapomenout na starosti běžných dnů. Ale není dortík jako dortík. Máme pro vás pár tipů, kam na opravdu dobrý dezert zajít. A platit tam můžete s vašimi oblíbenými elektronickými stravenkami pro zaměstnance.

Kam na skvělý dortík za stravenkovou kartu?

Trefou do černého jsou cukrárny Ollies. Najdete je v Praze, Ostravě a Olomouci. Dorty mají vyhlášené, stejně jako různé menší zákusky, makronky nebo domácí zmrzlinu. Rodinná cukrárna staví na kvalitních surovinách, poctivých recepturách a ruční výrobě. Dortů dnes nabízí víc jak 25 druhů! Vyzkoušejte třeba dort Ollies větrník nebo oblíbený malinový dort s mascarpone. A pokud nejste úplně dortový typ, pak vyzkoušejte třeba eclairku, což je výborný francouzský dezert z odpalovaného těsta.

Další tip je pražský Cup and Cake. Sídlí v Nových Butovicích a v nabídce mají spoustu větrníků, věnečků, makronek, dortíků, cheesecaků, oblíbených cupcaků, ale i domácí bábovku. K tomu si dejte skvělou kávu, belgickou čokoládu nebo skleničku moravského vína. Pochutnat si můžete i na zdravých miskách bowls, domácích bagelech a skvělých snídaních.

Pokud budete mít cestu kolem Jílové u Prahy, určitě se zastavte v malé, ale útulné cukrárně Ovocenka. Energii vám dodá zmrzlinový pohár se šlehačkou, větrník či tartaletka. A až bude sladkého už dost, mají zde i moc dobré klasické obložené chlebíčky.

Platíte už také eStravenkou s mobilem či hodinkami?

Abyste svou oblíbenou eStravenku nezapomněli doma, když ji zrovna nejvíc potřebujete, mějte ji neustále u sebe. Stačí ji načíst do vašeho chytrého mobilu nebo hodinek a můžete ihned bezpečně, rychle a moderně platit s Apple Pay nebo Google Pay. Cesty sladkostí totiž bývají nevyzpytatelné.


Mám zájem o stravenky od Up

    Odesláním údajů nám umožňujete zpracování Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vaší žádosti. Více informací, včetně informací o Vašich právech naleznete na stránce Ochrana osobních údajů.

    Autor

    Innovation Marketing Manager

    otec dvou dcer, zastánce výkonnostního marketingu, zrychlující se půlmaratonec, amatérský milovník malých scén, fanoušek elektro swingu, kávový hedonista, veselý cyklista, užaslý pozorovatel…