Užívejte si výhody Up Club Gastro naplno

Předpokládaná doba čtení: 3 minuty

Elektronická stravenková karta eStravenka, oblíbená mezi českými zaměstnanci, nabízí řadu výhod, o kterých možná ani nevíte. Byla by ale škoda je nevyužít. Jednou z těchto výhod je Up Club Gastro, díky kterému si můžete dopřát obědy zdarma!

Up Club Gastro

S eStravenkou, nejvýhodnější stravenkou na trhu, si zaměstnanci mohou užívat také benefity oblíbeného programu Up Club Gastro, největšího věrnostního gastro programu v České republice. Nabízí spoustu exkluzivních výhod, včetně možnosti získat obědy zdarma!

Jak si zajistit oběd zdarma?

Je to jednoduché. Stačí pravidelně obědvat v restauracích, které přijímají eStravenku. Za každý nákup sbíráte body. Jakmile dosáhnete 200 bodů, obdržíte 220 Kč na svůj účet v aplikaci Můj Up. Tento kredit můžete použít na další oběd zdarma.

Další benefity eStravenky

V aplikaci Můj Up máte kdykoliv přehled o svém kreditu a nasbíraných bodech. Můžete také využít různé funkce, jako je Pozvání na oběd, díky které můžete pozvat kolegy a užít si společný čas. Vyberte si to nejlepší obědové menu z více než 10 tisíc restaurací a jídelen, které akceptují eStravenku.

Pravidelné obědy pro zdraví

Věděli jste, že pro mnoho zaměstnanců je oběd v práci jediným zdravým a vyváženým jídlem dne? Pravidelné obědy jsou důležité nejen pro fyzické, ale i psychické zdraví, a mohou pomoct snížit riziko civilizačních chorob, jako je vysoký krevní tlak, srdeční onemocnění, obezita či cukrovka 2. typu. Procházka na oběd navíc přináší příležitost vyčistit si hlavu a odpočinout si od práce.

Nezapomínejte na své zdraví a dopřejte si pravidelné obědy s eStravenkou!

Dobrou chuť!


Mám zájem o benefity od Up

    Odesláním údajů nám umožňujete zpracování Vašich osobních údajů za účelem vyřízení Vaší žádosti. Více informací, včetně informací o Vašich právech naleznete na stránce Ochrana osobních údajů.

    Autor

    Innovation Marketing Manager

    otec dvou dcer, zastánce výkonnostního marketingu, zrychlující se půlmaratonec, amatérský milovník malých scén, fanoušek elektro swingu, kávový hedonista, veselý cyklista, užaslý pozorovatel…